Tack för Ert stöd!

Det blev 2007 röster den här gången och inget inval. Varje min röst har givits för ett enhetligt Österbotten där varje människa är lika värd. Jag är stolt över att få förvalta dem, även om det måste ske utanför riksdagen. Kampanjen har varit en speciell resa där jag fått träffa många människor och jag har njutit av diskussionerna och bekantskaperna. Nu skall jag analysera resultatet och ni får gärna skicka in synpunkter också. Alla får vara i kontakt med mig i fortsättningen också!

Det blir dock en tuff morgondag, då det nationella valresultatet lämnade mycket i övrigt att önska. Jag unnar kloka, sansade tankar framgång, men Sannfinländarnas stora valunderstöd och position som Finlands näststörsta parti är inte något jag är stolt över. Deras TV-reklam i slutet av kampanjen var vidrigt rasistiska och ett sådant land vill inte jag ha. Alla röster som Sfp fått har varit för ett tolerant samhälle. Tack igen för det!

För mig är det nu att återgå till arbetet på torsdagen och jobba vidare med den fina kommun jag bor i, Korsholm, och med vår region. Det gör jag gärna och vi har mycket viktigt arbete framför oss.

Vi ses!

 

Tack för Ert stöd!

Lägg till ny kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.