Kiitos tuestanne!

Lopputuloksena oli 2007 ääntä, enkä niillä tullut valituksi. Haluan kiittää kaikkia Teitä minua äänestäneitä. Jokainen ääni on minulle arvokas ja yritän parhaani mukaan tehdä työtä yhtenäisen Pohjanmaan eteen, vaikkakin se nyt tapahtuu eduskunnan ulkopuolella. 

Perhe ja harrastukset

RKP ei ole yhden asian puolue

Monen suomenkielisen mielestä RKP istuu hallituksessa vain säilyttääkseen Suomen kaksikielisenä. Viimeksi 15.3 Heikki Kouhi antoi kirjoituksessaan ymmärtää, että näin olisi. RKP:lle annettu ääni nähdään vain äänenä kaksikieliselle Suomelle. Näin ei kuitenkaan ole.

Kuntien tulisi vastata kotihoidosta itse

Oli onnenpotku Pohjanmaalle ja Suomelle, ettö sote-uudistus kaatui tämänhetkisessä muodossaan. Mielestäni kunnilla tulee olla vastuu koti-, oppilas- ja sosiaalipalveluista vastaisuudessakin. Tämä on tärkeätä jos haluamme ylläpitää hyviä ja läheisiä palvuja iäkkäämmälle väestölle, mutta myös erityistarpeisten lasten tukeminen vaatii läheisyyttä, jota kunnat voivat tarjota.

Autoveroa laskettava!

Seuraavan eduskunnan tulee laskea autoveroa. Tällä tavoin perheillä olisi mahdollisuus vaihtaa autoa vähemmän kuluttavaan, turvallisempaan ja ympäristöystävällisempään autoon.

Ei ydinvoimaa Pyhäjoelle

Tervetuloa pohtimaan soteuudistusta ja kalastuskysymyksiä Raippaluodon koululle 18.2 !

Tilai

Solf Service-huoltamolla keskusteltiin veroista ja ydinvoimasta

Rurik kävi 20.1 Solf Service-huoltamolla. Paikalle oli tullut kymmenkunta henkilöä keskustelemaan byrokratiasta, veroista ja sotesta. Keskusteluissa nousi esiin kysymys Pyhäjoen tulevasta ydinvoimalasta. Rurik sanoi vastustavansa lisäydinvoiman rakentamista. Olkiluoto 3 on vielä keskeneräinen ja hän ei näe syytä sille, että Suomeen rakennettaisiin näin laajassa mittakaavassa lisää ydinvoimakapasiteettia.

Haluatko juoda kahvia Rurikin kanssa?

Ole yhteydessä kampanjapäällikköön Marice Haldin-Uraan (marice [at] rurik.fi) tai minuun (rurik [at] rurik.fi) niin löydämme sopivan ajankohdan kahvikestiäisiä varten. 

Rurik Ahlberg keskusteli Bergössä luonnonsuojeluksesta ja kalastuksesta

Keskiviikkona 17.12 tusinan verran väkeä kokoontui Bergöhön keskustelemaan ajankohtaisista luonnonsuojelua koskevista asioista sekä kalastuspolitiikasta. Kalatuksen konsulttina toimiva Leif Kaarto informoi uudesta kalastuslaista.

Ehdokkuudesta ilmoittaminen

Smith’s Burgers, Sepänkylä, 27.10.2014 

Ahlberg ilmoittaa olevansa käytettävissä eduskuntavaaleissa

-Meidän täytyy pelastaa ainutlaatuinen Pohjanmaamme! 

Pohjanmaa ansaitsee parasta

Suomi kaipaa Moikipään liikettä!

Opposition mukaan hallitus on tehnyt Suomesta kapitalistisen DDR:n. Poliittista retoriikkaa parhaimmillaan, mutta siinä on totuuden siemen.